Caprese-pinsa
15 min bereidingstijd
10 min in de oven
Wat heb ik nodig:
personen
Bereiding:
- Verwarm de oven voor tot 220 ºC. Steek met een glas (6-7 cm ø) een rondje uit het midden van de pinsa. Snijd de randen van het brood bij tot een ronde krans ontstaat.
- Besmeer de pinsa met de pesto. Bestrooi met de bevroren rösti. Verdeel er de tomaatjes en de bolletjes mozzarella over. Breng op smaak met zout en peper.
- Bak de pinsa in de voorverwarmde oven in ongeveer 10 minuten goudbruin en gaar.
- Besprenkel de pinsa met olijfolie en garneer met rucola en/of basilicum.
- Zet deze krans met rösti, mozzarella en tomaatjes op tafel als je gasten arriveren. Een showstopper die uitnodigt om samen te genieten!
- Tip: Rösti zorgt voor een volle, romige smaak. Vervang de rösti ook eens door Aviko zoete aardappelblokjes voor een zoeter accent.
Benodigd product
Voedingswaarden per persoon
- 400 kcal
- 25 g vet waarvan 7 g verzadigd
- 32 g koolhydraten
- 10 g eiwit
- 4 g vezels
- 0,8 g zout
Print dit recept Deel dit recept Omrekentool naar aantal personen Iemand uitnodigen